Turism

Telegondola Piatra Neamt
Permalink Gallery

Turism – Moldova: Telegondola Piatra Neamt

Turism – Moldova: Telegondola Piatra Neamt

Moldova: Telegondola Piatra Neamt este un articol creat astfel incat sa poarte fiecare cititor, cu ochii mintii, catre o destinatie ce merita vazuta. Aptitudinile de content writer imi sunt puse in valoare de continutul original ce poate fi lecturat fie accesand butonul Vezi Proiectul, fie pe site-ul beneficiarului.

Destinatii turistice romanesti
Permalink Gallery

Destinatii Turistice Romanesti

Destinatii Turistice Romanesti

Proiectul Destinatii Turistice Romanesti insumeaza 5 articole, doua dintre acestea putand fi vizualizate accesand butonul Vezi Proiectul, iar restul, pe site-ul Beneficiarului. La cererea clientului, am tinut cont de toate informatiile pe care le-am considerat necesare pentru cititorii curiosi si interesati de obiectivele turistice prezentate.

Si cum traseele sau/si caile de acces nu puteau fi neglijate, dupa un research amanuntit, le-am integrat in context, astfel incat sa fie accesibile atat cititorilor, cat si celor interesati sa dea o tura prin zonele respective.

Turism - Statiuni Montane
Permalink Gallery

Turism – Statiuni Montane

Turism – Statiuni Montane

Proiectul Statiuni Montane este pentru un site de informare turistica, mai exact, de prezentare a unor statiuni montane din tara noastra. La solicitarea clientului, m-am orientat spre o detaliere cat mai exacta a locatiilor, incluzand situarea geografica, accesul spre statiuni, potentialul turistic, balneo, daca este cazul, obiective din vecinatate, etc. Acestora, le-am adaugat si alte informatii ce am considerat de cuviinta pentru a servi publicului cititor.

Doua dintre articolele scrise, le puteti vizualiza apasand pe Vezi Proiectul, restul putand fi vizualizate direct pe site-ul Beneficiarului.